Mi, a Sportmind kitalálói és megalkotói, sport szakpszichológusok vagyunk. Munkánk során sportolóknak segítünk abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból a felkészülésük és a versenyeik során.

A mentális tréning eszközeit ezen a mobilalkalmazáson keresztül olyan sportolókhoz is el szeretnénk juttatni, akikkel nem állunk közvetlen kapcsolatban. Természetesen, ha úgy érzed, hogy ennél több támogatásra van szükséged, vagy speciális technikákat szeretnél tanulni, személyesen is felveheted velünk a kapcsolatot.

Michaletzky Luca

Sokféle sportot űztem hobbiszerűen, de igazán közel hozzám a vizes sportok állnak. Évekig vitorláztam versenyszerűen hazai és nemzetközi vizeken, 2-5 fős csapatok tagjaként, majd vitorlásedzőként gyermekekkel foglalkoztam. Sportpszichológusként célom, hogy közös munkával felfedezzük és hasznosítsuk a sportolóban rejlő potenciált. Nagyon élvezem, hogy sokszor egyszerű technikák elsajátításával vagy kétségek tisztázásával máris kézzel fogható sikereket tudunk elérni!

Nagy Gyöngyi

Közel 10 évig futottam versenyszerűen, a legbüszkébb a Pitztal-i Maratoni győzelmemre vagyok (2014), illetve a Budapest Maratonon elért 4. helyemre (2008), ami egyben a legjobb maratoni időm is (3:03:13). A hosszútávfutás és az akadályfutás a gyakorlatban is megtanított arra, hogyan alkalmazzam a megtanult technikákat, hogyan legyek mentálisan is kemény sportolás közben. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a praxisomban és a SportMind App-ban.

Mi a célunk a SportMind App fejlesztésével?

Olyan technikákat tanítunk meg a hangfelvételek segítségével, amelyek egyszerűen használható, gyakorlati segítséget nyújtanak a mindennapjaidhoz vagy a versenyekre való felkészülésedhez. 

Motiváció – Hogyan fogalmazd meg és tartsd fókuszban a céljaidat? Hogyan hozd ki magadból a maximumot edzéseken és versenyeken? Hogyan tartsd fenn a motivációdat a szürke hétköznapok forgatagában? Hogyan fejleszd nap mint nap a mentális készségeidet? 

Koncentráció – Több különböző technikát mutatunk be, amelyek a koncentrációd fenntartásában segítenek. Megmutatjuk hogyan zárd ki a zavaró ingereket, hogyan irányítsd a megfelelő  irányba a figyelmed központját, és hogyan tudsz tartósan koncentrálni pont arra, amire szeretnél. 

Imagináció – Ez a sportoló egyik legerősebb fegyvere. Mutatjuk, hogyan használd ki az elméd erejét, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki magadból! Lépésről lépésre tanulod meg a technikákat. 

Relaxáció és Regeneráció – Olyan technikákat tanulsz, amelyek segítenek az ellazulásban, a szorongás oldásában, az edzések és versenyek utáni regenerációban. Ha nem tudsz teljesen ellazulni, akkor teljesen megfeszülni sem tudsz! 

Versenyfelkészülés – Hiába edzel keményen, ha nem készülsz fel mentálisan a versenyekre. Mutatjuk, miből áll az alapos felkészülés, a stratégia megtervezése, az önbizalom erősítése, a “versenyhangulat” megteremtése. Hogyan kerülhetsz “zónába”, hogy a maximumot hozd ki magadból!