Hasznos és értelmes ajándékkal szeretnéd meglepni a szeretteidet? Mi lenne, ha a FEJLŐDÉS lehetőségével ajándékoznád meg őket?

A SportMind App ajándékkártya tökéletes választás, nem csak sportolóknak! A mentális tréning mindenki számára hasznos, aki többet szeretne kihozni magából, legyen szó sportról, előadó tevékenységről, vagy akár munkáról.  

A SportMind App egy éven keresztül kísér végig motiváló és támogató hanganyagokkal. Segít a relaxációban, regenerálódásban, de a koncentrált és kitartó munkavégzésben is. Motivációt nyújt a mindennapokhoz, fejleszti a képzelőerőt, amely alapja minden mentális gyakorlásnak. Felkészít a versenyekre, a kihívásokra. Segít elindítani a napod, és emlékeztet arra, hogy este értékeld is a történteket, légy hálás magadnak és azoknak, akik ebben segítettek. Segít értékelni a saját teljesítményed naplózással és egyéb funkciókkal. Ajándékozd meg magad vagy a szeretteidet!

Ajándékozz mentális edzőt, ajándékozz FEJLŐDÉST!

A SportMind App egy sportpszichológusok által kifejlesztett eszköz, amely a mentális tréning módszerével támogat minden fejlődni vágyó felhasználót. Az App által meghallgatható tréningeket speciálisan fejlesztettük az ambíciós emberek mindennapi igényeihez. Itt olvashatsz többet róla.

Hogyan tudsz SportMind ajándékkártyát vásárolni?

Egy egyéves PRO előfizetésre szóló ajándékkártya ára 14900Ft. Ha szeretnél ajándékkártyát vásárolni, küldj emailt a sportmindapp@gmail.com címre és megírjuk a további teendőket!